Cerita Panas

ADAKAH SALAHKU?

Namaku SH. Aku adalah salah seorang pegawai kerajaan peringkat pertengahan. Aku ingin berkongsi pengalaman dengan teman-teman.

Aku baru sahaja mendirikan rumah tangga dengan Z pada tanggal 30 Disember 1998 yang lalu. Z mempunyai seorang adik yang terlalu manja dengannya. Menurut ceritanya, dari kecil lagi hingga berkahwin, dia tidak mampu beranggang dengan adiknya Em.

Selepas berkahwin, aku dan Z tinggal di sebuah Taman Perumahan. Kami menyewanya. Justeru selalu kesunyian kerana aku bekerja, Z meminta untuk bekerja di sebuah Kilang di Bandar SP. Aku membenarkan tanpa ragu-ragu. Aku membenarkan kerana dia bekerja dengan adiknya Em.

Sebulan selepas itu, aku pula kesunyian. Kekadang aku rasa menyesal kerana membenarkan Z bekerja, sedangkan gajiku yang sederhana cukup untuk kami berdua. Masalah wang dan lain-lain rasanya tiada. Dia juga kuat beribadat pada pandanganku. Sesekali adiknya Em datang bermalam atau tidur pada siang harinya di rumah kami. Bila Z syif malam, aku rasa sunyi. Aku cuma mampu membuat kerja dengan komputer. Itulah duniaku.

Baca Juga: Gara Gara Bajuku Terlalu Pendek

Peristiwa terjadi beberapa minggu yang lalu. Aku hingga kini menjadi bingung.

Kebiasaannya Z balik ke rumah jam 4.00 pagi. Suatu pagi, seperti biasanya; aku akan meraba-raba Z seperti biasanya. Kami melakukan seks hampir setiap hari. Kerana aku pun baru kahwin, 3 hingga 5 kali sehari adalah perkara biasa.

Pagi itu, aku meraba-raba. Kali ini ku rasai kelainan kerana Z menolak tanganku. Pengalamanku bila aku menggosok di belakang telinganya, dia memberikan respon yang cukup hebat. Tanganku mengalihkan ke bahagian pahanya. Selepas itu, apabila aku menindihnya, terdengar satu jeritan AH… yang kuat. Aku terus bingkas bangun dan membuka lampu. Alangkah terkejutnya aku apabila yang aku tiduri itu bukan Z tetapi Em. Em tergamam lalu memelukku. Ku rasai tiada bezanya antara Z dan Em; cuma kepanasannya berbeza. Justeru aku dan Em sudahpun terlanjur semasa di dalam gelap tadi dengan tidak sengaja, kegadisan Em sudah ku ragut dan Em sudah melihat sendiri burungku, dia mungkin sudah lama terangsang dan membenarkan aku menerbusi daranya. Pagi itu, aku dan Em tanpa silu melakukan seks hanya berselang 5 minit hingga jam 6.30 pagi. Aku tahu, Em tidak pernah melakukan seks. Ranjang dan baju kerjanya ada titisan darah.
Aku menghantar Em pulang ke rumah mertuaku sebelum aku pergi kerja.

Seminggu selepas itu, Em datang ke rumahku pada jam 2.10 petang. Z tidak tahu hubungan kami. Lagipun Z baru pergi kerja pada pukul 2.00 petang itu. Em sekali lagi tanpa segan silu meminta “batang” daripadaku. Aku membuat adigan lebih mesra dan kali ini rasanya hampir kesemua dapat dimasukkan tidak seperti yang pertama dulu. Em akan pulang selepas itu.
Aku kini berfikir sampai bila ini boleh terjadi? Apakah ini salahku atau salah siapa?